Palvelut

Hitsaus- ja sähkökoneet

Hitsauskoneet painepesurit imurit ja sähkötyökalut kannattaa ostaa erikoisliikkeestä, sillä niiden käyttöikä on pitkä ja oikean valinnan tekeminen on tärkeää.

Jos käytät koneita työksesi, saat suoraa hyötyä kun tiskin toisella puolella on ammattilainen jonka kanssa puhut samaa kieltä. Seuraamme alaamme ja kerromme sen uutuuksista. Harrastajana hyödyt oikeista valinnoista ja palveluista, sillä valikoimat ovat laajat ja väärän työkalun valinta voi harmittaa pitkään.

Muista myös tehokas huoltopalvelumme. Varaosien ja huoltopalveluiden saanti on aina turvattu.

Sähkömoottorit

Sähkömoottoriosaaminen on vahvaa Halikon Huoltosähkössä. Myymme Lönne/Weg/Siemens -sähkömoottoreita. Mutta asennamme, huollamme ja tarvittaessa vaikkapa käämimme uudelleen kaiken merkkisiä moottoreita.

Jäähdytyslaitteet

Jäähdytyksen ja ilmastoinnin merkityksen ymmärtää vasta kun sen eduista on päässyt nauttimaan. Aina sopiva sisälämpötila nostaa työtehoa ja ennen kaikkea lisää motivaatiota työskentelyyn myös hellepäivinä. Meiltä saat tehokkaat ratkaisut kun haluat varmistaa, että työt sujuvat myös kesäkuumalla.

Lämpöpumput

LG, Panasonic ja TECHNIBEL -lämpöpumput ovat energiataloudellisia ja ekologisia. Kesällä ne viilentävät ja suodattavat huoneilmaa. Talvella ne tuottavat tehokkaasti ja edullisesti lämpöä (1 kW tuottaa 5 kW lämpötehoa).

Sisäilmaan kannattaa panostaa - varsinkin kun lämpöpumput ovat kohtuuhintaisia ja maksavat itseään takaisin säästöjen muodossa. Pyydä tarjous!

Sähköasennukset ja valvontalaitteet

Yrityksellämme on vahva kokemus sähkösuunnittelusta ja erilaisista asennustöistä. Ammattilaiseen luottaminen kannattaa, sillä suunnittelussa ja asennuksessa tehdyt virheet ovat usein kalliita korjata - pahimmillaan vahingot ovat korvaamattomia.

Kodin turvallisuus korostuu päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän,Kotivahti ja Fercs10 ovat valvontajärjestelmiä joilla turvaat omaisuutesi ja yksityissyytesi.


Pidämme huolta sekä työkaluistamme että ammattitaidostamme, joten voit luottaa saavasi aina alan viimeisintä tietoa.

Kuulumme valtakunnalliseen Elfin-ketjuun. Elfin on itsenäisten sähköurakoitsijoiden muodostama valtakunnallinen yhteenliittymä. Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme laadukkaita sähköalan tuotteita ja palveluja.

Sähköhuolto

Huoltotoimintamme kattaa kaikki teollisuuden, kodin ja kaupan sähkölaitteet. Sähköhuolto huoltaa ja korjaa sähkötyökalut, sähkömoottorit, painepesurit, pumput, kiukaat, liedet sekä erilaiset teollisuuden, kaupan ja kodin kylmälaitteet.

Olemme monien tunnettujen tuotemerkkien valtuutettu merkkihuolto. Käytössämme on alan viimeisimmät työkalut ja tekniikka, jolla huollot sujuvat nopeasti. Seuraavat merkit ovat valtuuttaneet meidät merkkihuollokseen: Kemppi, Kärcher, Ryobi, Hitachi, MEZ, VEM, Kolmeks, Lapetec, Panasonic, MUH ja Harvia. Lisäksi olemme kaikkien Keskon maahantuomien sähkötuotteiden huoltoliike.

Lämpökamerakuvaukset

Käytössämme on InfraCAMin korkeatasoinen lämpökamera.

Pienestä sähköviasta voi koitua paljon harmia. Jos liitokset jätetään tarkastamatta, ne saattavat sulaa tai niistä voi lentää kipinöitä, jotka voivat sytyttää tulipalon. InfraCAMin ansiosta mahdolliset ongelma-alueet näkyvät lämpökuvassa, jolloin tulipaloilta, tuotantokatkoksilta ym. voidaan välttyä.

InfraCAM on täydellinen työkalu näkymättömien sähkövikojen välittömään paikallistamiseen. Tarkastamalla sähkökomponenttien (kontaktorit, kytkimet, johdot) ja liitosten lämpenemät, voimme korjata ne välittömästi jo ennen rikkoutumista ja myöhemmin tarvittaessa tarkastaa, korjautuiko ongelma.

Teollisuushuolto

Palveluumme kuuluvat myös kaupan ja teollisuuden kanssa solmitut kunnossapitosopimukset, jolloin asentajamme tulevat määräajoin suorittamaan sovitut toimenpiteet. Tämä on vaivatonta ja turvallista vikojen ennaltaehkäisyä, joka säästää laitteita ja pitää pyörät pyörimässä.

Myös kustannuksiltaan jatkuva huoltosopimus on edullisempi kuin ikävä yllätys juuri väärään aikaan. Pyydä yksilöity tarjous.

Halikon Huoltosähkö Oy

Sähkökuja 2-4
24800 HALIKKO

02 - 736 2244