Hitsaus- ja sähkökoneet sekä sähkömoottorit

Kauttamme on saatavilla kattava valikoima erilaisia sähkölaitteita kaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Valikoimissamme olevat sähkölaitteet on valittu luotettavuuden ja energiatehokkuuden perusteella. Asiakkaamme voivatkin olla varmoja, että Halikon Huoltosähkön toimittavat sähkölaitteet toimivat luotettavasti ja taloudellisesti.

Hitsaus- ja sähkökoneet

Hitsauskoneet, painepesurit,  imurit ja sähkötyökalut kannattaa ostaa erikoisliikkeestä, sillä niiden käyttöikä on pitkä ja oikean valinnan tekeminen on tärkeää.

Jos käytät koneita työksesi, saat suoraa hyötyä kun tiskin toisella puolella on ammattilainen, jonka kanssa puhut samaa kieltä. Seuraamme alaamme ja kerromme sen uutuuksista. Harrastajana hyödyt oikeista valinnoista ja palveluista, sillä valikoimat ovat laajat ja väärän työkalun valinta voi harmittaa pitkään.
Muista myös tehokas huoltopalvelumme. Varaosien ja huoltopalveluiden saanti on aina turvattu.

Kärcher-logo
Kemppi-logo

Sähkömoottorit 

Toimitamme teollisuuden ja kaupan tarpeisiin myös erilaiset sähkömoottorit. Varmatoimisuutensa ansiosta sähkömoottori soveltuu käytettäväksi useissa erityyppisissä tehtävissä, ja osana erilaisia järjestelmiä. Kun haluat lisätietoa sähkömoottorien hyödyntämisessä yrityksessäsi, ota yhteyttä Halikon Huoltosähköön.

Sähkömoottoriosaaminen on vahvaa Halikon Huoltosähkössä. Myymme Lönne/Weg/Siemens -sähkömoottoreita. Mutta asennamme, huollamme ja tarvittaessa vaikkapa käämimme uudelleen kaiken merkkisiä moottoreita.

Brammer-logo
Tammotor-logo

Aurinkopaneelit Salo | Kärcher painepesurit | Sähköasennukset Salo - Toimialuettamme on koko Salon talousalue

Copyright © 2018 Halikon Huoltosähkö Oy