Lämpöpumput ja jäähdytyslaitteet

Lämpöpumput 

Ekologiset ja energiatehokkaat lämpöpumput viilentävät huoneilmaa kesällä, ja tuottavat talvella lämpöä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön testatut ja energiatehokkaat lämpöpumput (1 kW tuottaa 5 kW lämpötehoa). Kodin tai toimiston sisäilmaan panostaminen kannattaa - - varsinkin kun lämpöpumppu maksaa itsensä takaisin. Kun haluat lisätietoa lämpöpumpuista, ota yhteyttä myyntiimme.

LG, Panasonic ja TECHNIBEL -lämpöpumput ovat energiataloudellisia ja ekologisia. Kesällä ne viilentävät ja suodattavat huoneilmaa. Talvella ne tuottavat tehokkaasti ja edullisesti lämpöä (1 kW tuottaa 5 kW lämpötehoa). Sisäilmaan kannattaa panostaa - varsinkin kun lämpöpumput ovat kohtuuhintaisia ja maksavat itseään takaisin säästöjen muodossa. Pyydä tarjous!

LG-logo
Panasonic-logo
Technibel-logo

Jäähdytyslaitteet

Jäähdytyksen ja ilmastoinnin merkityksen ymmärtää vasta kun sen eduista on päässyt nauttimaan. Aina sopiva sisälämpötila nostaa työtehoa ja ennen kaikkea lisää motivaatiota työskentelyyn myös hellepäivinä. Meiltä saat tehokkaat ratkaisut kun haluat varmistaa, että työt sujuvat myös kesäkuumalla.

Halikon Huoltosähkö Oy – Lämpöpumput ja jäähdytyslaitteet Salo

Aurinkopaneelit Salo | Kärcher painepesurit | Kemppi hitsauskoneet - Toimialuettamme on koko Salon talousalue

Copyright © 2020 Halikon Huoltosähkö Oy