Aurinkopaneelit

Meiltä saat laadukkaat aurinkopaneelit alueella Salo, Turku, Säkylä.

Aurinkopaneelit – Ota aurinkoenergia talteen aurinkopaneelien avulla

Aurinkoenergia on erittäin kannattava energiamuoto, joka sopii erityisen hyvin maatalouden ja teollisuuden tarpeisiin. Aurinkoenergiaan on saatavilla myös energia- ja maataloustukia, jolloin ratkaisu muuttuu vieläkin kannattavammaksi. Aurinkosähkö sopii erinomaisesti energiamuodoksi myös yksityisiin kiinteistöihin, joiden sijainti on sopiva.

Aurinkopaneelit Salon, Turun ja Säkylän alueella sekä lähikunnissa – Valitse Huoltosähkö!

Mitä aurinkoenergia on?

Aurinkoenergia on sähkön tuottoa auringon uusiutuvasta energiasta aurinkopaneelien (aurinkovoimaloiden) avulla. Aurinkopaneeli ottaa talteen auringon säteilyn ja invertteri muuntaa sen sähköksi. Aurinkopaneelit asennetaan yleensä katolle, johon auringonsäteet osuvat parhaassa mahdollisessa asennossa. Jos katto ei ole hyvä vaihtoehto, järjestelmä voidaan asentaa esimerkiksi myös maahan.

Aurinkoenergia on päästötöntä ja ekologista uusiutuvaa energiaa. Se ei saastuta luontoa ja vaatii hyvin vähäisiä huoltotoimenpiteitä. Rakennusten 0-energiatavoitteiden astuessa voimaan uusiutuvan energian merkitys tulee kasvamaan tulevaisuudessa huomattavasti. Sijoitus aurinkoenergiaan on kannattava – myös kiinteistösi arvo nousee.

Suomessa aurinkoenergia on vielä suhteellisen harvinainen energiamuoto, vaikkakin kasvutahti kiihtyy koko ajan. Suomessa tuotetaan vuosittain n. 20 mW aurinkoenergiaa. Ruotsin vastaava luku on 140 mW, Tanskan 1200 mW ja Saksan jopa 40 000 mW. Kuitenkin eteläisen Suomen vuotuinen aurinkoenergia on lähes sama kuin Pohjois-Saksassa, joten aurinkoenergia sopii hyvin myös pohjoisille leveysasteillemme!

Ilmaista sähköä?

Normaalisti aurinkoenergiainvestoinnin takaisinmaksuaika on noin 14 – 18 vuoden luokkaa. Aurinkopaneelien käyttöikä on reilusti yli 30 vuotta.
Maatalouden ja teollisuuden toimijoiden on mahdollista saada valtiollisia energia- ja maataloustukia aurinkoenergian käyttöönottoon. Tuen osuus voi olla jopa 20-40% investoinnin hinnasta, joten sinun on mahdollista saada sijoitetulle summalle jopa kaksin- tai kolminkertaisen tuotto.

Mikä on sinulle sopivin ratkaisu?

Perehdymme tarpeisiisi perusteellisesti, analysoimme kulutuksesi ja selvitämme asennuskohteen ominaisuudet. Näin pystymme määrittämään sinulle parhaiten sopivan aurinkosähköjärjestelmän, sen laajuuden sekä optimaalisen asennuspaikan.

Halikon Huoltosähkö on aurinkoenergian ja sähkötöiden ammattilainen. Hallitsemme kokonaisuudet ja rakennamme tarpeitasi vastaavat ratkaisut niin, että saamasi hyöty on maksimaalinen ja takaisinmaksuaika mahdollisimman lyhyt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aurinkosähkötuotteemme

Valikoimastamme löytyy valmiita verkkoon kytkettäviä paketteja 1,06 – 100 kWp:n teholuokissa ja offgrid-aurinkovoimaloita 12V ja 230V järjestelmiin. Järjestelmien asennus on yksinkertaista, ja jokaiselle kattotyypille löytyy oma ratkaisunsa.

Toimitamme valmiit paketit, jotka sisältävät paneelien ja invertterin lisäksi kattoasennustelineet ja kaapelit. Kaikki paketit ovat sähköverkkoon kytkettäviä. Valikoimastamme löytyvät myös tarvittavat ylijännitesuojat ja turvakytkimet.

Aurinkojärjestelmä toimii täysin automaattisesti. Paneelien tuottama sähkö hyödynnetään ensisijaisesti ja tarvittava lisäsähkö saadaan sähköverkosta. Tarvittaessa paneelit voidaan liittää myös akkuihin, joihin varastoidaan aurinkopaneelien tuottamaa sähköä.

Aurinkosähköjärjestelmät liitetään pääosin valtakunnalliseen sähköverkkoon, jolloin ylimääräinen sähkö ohjautuu valtakunnan verkkoon ja saat siitä korvauksen. Uusista asennuksista vain noin 5% on valtakunnan verkon ulkopuolisia järjestelmiä.

Esitteitä

Ota aurinkoenergia talteen – me autamme

Huoltosähkö on Suomen ensimmäisiä aurinkovoimaloiden asiantuntijoita – olemme olleet mukana alalla siitä asti, kun aurinkoenergia laajemmalti saapui Suomeen. Asentajamme (sertifioitu aurinkosähköasentaja) ovat koulutettuja aurinkovoimaloiden ammattilaisia, paneelimme huippuluokkaa ja takuumme laadukkaat.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.