Lämpöpumput ja jäähdytyslaitteet

Lämpöpumput

Ekologiset ja energiatehokkaat ilmalämpöpumput viilentävät huoneilmaa kesällä, ja tuottavat talvella lämpöä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön testatut ja energiatehokkaat lämpöpumput. Kodin tai toimiston sisäilmaan panostaminen kannattaa – – varsinkin kun lämpöpumppu maksaa itsensä takaisin. Kun haluat lisätietoa lämpöpumpuista, ota yhteyttä myyntiimme.

Asentamamme Panasonic, Mitsubishi, Gree ja Midea -lämpöpumput ovat energiataloudellisia ja ekologisia. Kesällä ne viilentävät ja suodattavat huoneilmaa. Talvella ne tuottavat tehokkaasti ja edullisesti lämpöä. Sisäilmaan kannattaa panostaa – varsinkin kun lämpöpumput ovat kohtuuhintaisia ja maksavat itseään takaisin säästöjen muodossa. Asennamme ammattitaidolla eri merkkiset ilmalämpöpumput Salossa, Turussa, Säkylässä sekä lähikunnissa.

Ota yhteyttä myyntiimme, ja pyydä tarjous avaimet käteen asennuksesta!

Jäähdytyslaitteet

Jäähdytyksen ja ilmastoinnin merkityksen ymmärtää vasta kun sen eduista on päässyt nauttimaan. Aina sopiva sisälämpötila nostaa työtehoa ja ennen kaikkea lisää motivaatiota työskentelyyn myös hellepäivinä. Meiltä saat tehokkaat ratkaisut kun haluat varmistaa, että työt sujuvat myös kesäkuumalla.

Huoltosähkö – Lämpöpumput ja jäähdytyslaitteet Salo, Turku, ja Säkylä

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.