Radio-ohjaimet

Toimittamamme radio-ohjaimet soveltuvat teollisuusnostureiden lisäksi myös moniin muihin käyttötarkoituksiin. Radio-ohjaimia käytetäänkin mm. rakennusnostureissa, ajoneuvoissa, laivoissa, ja maatalouskoneissa. Ohjain voidaan helposti asentaa painikeohjaimen tilalle kaikissa käyttökohteissa.

Lähettimet:

IkoreB Radio-ohjain

IkoreB edustaa uutta sukupolvea radio-ohjaimissa, ja on käyttövalmis 2.4 GHz lähetin. IkoreB on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta pienikokoiseksi ja kevyeksi kestävyyttä unohtamatta. IkoreB on uusin ja eniten myydyin mallimme erilaisten nostureiden ohjaukseen.

T70 1 Radio-ohjain

Klassikko nosturisovelluksiin. Ohjaimessa on kaksi-asentoiset painonapit, ja se on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Saatavana myös LCD-näytöllä. Irroitettava EEPROM moduli, jonka avulla ohjaimen vaihto onnistuu helposti, ja nopeasti.

Lataa esite »

T70 2 Radio-ohjain

Ohjain, jossa enemmän vaihtoehtoja toiminnoille. Ohjaimessa on kaksi-asentoiset painonapit, ja se on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Saatavana myös LCD-näytöllä. Irroitettava EEPROM moduli, jonka avulla ohjaimen vaihto onnistuu helposti, ja nopeasti.

Lataa esite »

IK2 Radio-ohjain

Kompakti malli. Saatavana 2 joystickillä tai 4 kytkimellä. IK2 radio-ohjain on muokattavissa tarpeen mukaan. Laitteessa on 128×64 lcd näyttö, ja irroitettava eeprom moduli, joka mahdollistaa nopean, ja helpon ohjaimen vaihdon. Luistamattomat kahvat.

Lataa esite »

IK3 Radio-ohjain

Saatavana jopa 3 joystickillä tai 6 kytkimellä. IK3 radio-ohjain muokattavissa tarpeen mukaan. Laitteessa on 3.5″ väri näyttö, ja irroitettava eeprom moduli, joka mahdollistaa nopean, ja helpon ohjaimen vaihdon. Luistamattomat kahvat.

Lataa esite »

IK 4 Radio-ohjain

Saatavana jopa 4 joystickillä tai 8 kytkimellä. IK4 radio-ohjain on muokattavissa tarpeen mukaan. Laitteessa on 3,5″ väri näyttö, ja irroitettava eeprom moduli, joka mahdollistaa nopean, ja helpon ohjaimen vaihdon. Luistamattomat kahvat.

Lataa esite »

T70 1 Atex Radio-ohjain

Radio-ohjain ex-tilaan. Ohjaimessa kaksiasentoiset painonapit, ja se on muokattavissa käytön mukaan. T70 1 Atex radio-ohjaimessa on kätevä irroitettava eeprom moduli, joka mahdollistaa nopean, ja helpon ohjaimen vaihdon.

Lataa esite »

70 2 Atex Radio-ohjain

Monipuolisempi radio-ohjain ex-tilaan. Ohjaimessa kaksiasentoiset painonapit, ja se on muokattavissa käytön mukaan. T 70 2 Atex radio-ohjaimessa on kätevä irroitettava eeprom moduli, joka mahdollistaa nopean, ja helpon ohjaimen vaihdon.

Lataa esite »

Vastaanottimet:

R13B Vastaanotin

Vastaanotin teollisuusnostureihin. Ulkoiset ledit vianhakua varten. Ulkoinen Eeprom moduli. Helppo, ja nopea huoltaa. 13 digitaalilähtöä. Stop: Cat. 3 EN ISO 13849-1 mukaisesti.

Lataa esite »

R13F Vastaanotin

Kustomoitava vastaanotin teollisuusnostureihin. Ulkoiset ledit vianhakua varten. Ulkoinen Eeprom moduli. Helppo, ja nopea huoltaa. 21 digitaalilähtöä, ja 4 analogista lähtöä. Stop: Cat. 3 EN ISO 13849-1 mukaisesti.

Lataa esite »

R70 Vastaanotin

Joustavuutta kaikkiin sovelluksiin. Ulkoiset ledit vianhakua varten. Ulkoinen Eeprom moduli. Helppo, ja nopea huoltaa. 13 digitaalilähtöä. Stop: Cat. 3 EN ISO 13849-1 mukaisesti.

Lataa esite »

MR06 3RCAN Vastaanotin

Vastaanotin serial busliitännällä. Ulkoiset ledit vianhakua varten. Ulkoinen Eeprom moduli. Helppo, ja nopea huoltaa.CANopen, Profibus-DP, SAE J1939, IQAN. Stop: Cat. 3 EN ISO 13849-1 mukaisesti.

Lataa esite »

R70 Atex Vastaanotin

Vastaanotin Ex-tiloihin. Ulkoiset ledit vianhakua varten. Ulkoinen Eeprom moduli. Helppo, ja nopea huoltaa. 21 digitaalilähtöä. Stop: Cat. 3 EN ISO 13849-1 mukaisesti.

Lataa esite »

MP08A/MP08V Vastaanotin

Mobiilisovelluksiin, myösahtaisiin tiloihin. Ulkoiset ledit vianhakua varten. Ulkoinen Eeprom moduli. Helppo, ja nopea huoltaa. 8 digitaalilähtöä, ja 4 analogialähtöä. Stop: Cat. 3 EN ISO 13849-1 mukaisesti.

Lataa esite »

Twin Syncro Vastaanotin

Vastaanotin tandem sovelluksiin. Ulkoiset ledit vianhakua varten. Ulkoinen Eeprom moduli. Helppo, ja nopea huoltaa. 13 digitaalilähtöä. Stop: Cat. 3 EN ISO 13849-1 mukaisesti.

Tarvikkeet:

BT06K Akku

BT06K on ladattava NiMH akku, jota käytetään mm. TM70 sarjan radio-ohjaimissa (mallit T70/1 ja T70/2). Akun arvioitu käyttöikä on noin 500 latauskertaa, mutta todellinen käyttöikä riippuu paljolti käyttöolosuhteista.

BT024IK Akku

BT024IK on ladattava NiMH akku, jotakäytetään mm. T70/3, T70/4, IK2, ja IK3 radio-ohjaimissa. Akun arvioitu käyttöikä on noin 500 latauskertaa, mutta todellinen käyttöikä riippuu paljolti käyttöolosuhteista.

CB70 Akkulaturi

CB70 (tai BC70K) akkulatureissa on kaksi paikkaa ladattaville akuille (mallit BT06K ja BT24IK). Siinä on nopea, ja älykäs laturi, joka tunnistaa akkutyypin, ja oikean latausajan. Käytettävä ainoastaan valmistajan omien akkujen kanssa.

LA70 M Rajoitin

TM70 ja IK radio-ohjain järjestelmissä on rajoitin optio, jolla voidaan määritellä työskentelyalue, jossa ohjainta voidaan käyttää. Määritellyn alueen ulkopuolelta ohjainta ei tällöin voi käyttää.

BT11K Akku

BT11K on ladattava Li-ion akku. Se soveltuu käytettäväksi mm. IK2 radio-ohjaimessa. Akun arvioitukäyttöikä on noin 500 latauskertaa, mutta todellinen käyttöikä riippuu paljolti käyttöolosuhteista.

Muut radio-ohjaimien akut

Toimitamme akkuja useimpiin markkinoilla oleviin radio-ohjaimiin. Valikoimastamme löytyy akkuja esim. HBC-Radiomatic, Tele radio, Autec, ja scanreco ohjaimiin.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.