Työstökonehuolto

Huollamme, ja korjaamme kaikenmerkkisiä metallintyöstökoneita. Palveluitamme mm.

  • Ennakkohuollot kaikille konetyypeille, huollamme myös levytyökoneet kuten puristimet, levyleikkurit ja polttokoneet
  • Turvatarkastukset ja turvalaitteiden asennukset
  • CNC- ja mekaanisten työstökoneiden huollot ja korjaukset
  • Koneiden modernisoinnit
  • Vikakorjaukset kaikenmerkkisille metallintyöstökoneille
  • Karan vetovoiman mittaukset työstökoneille

Vuosihuollot ja turvatarkastukset

Suoritamme vuosihuollot ja tarkastukset kaikentyyppisille metallintyöstökoneille merkistä riippumatta. Vuosihuollon yhteydessä voidaan suorittaa myös tarvittavat korjaustyöt sovitussa laajuudessa. Vuosihuollon avulla voidaan ehkäistä ikäviä tuotantokatkoja, ja saadaan tärkeää tietoa koneen toimintakunnosta. Suoritamme huollon yhteydessä myös tarvittavat mittaukset, kuten karan vetovoiman mittauksen.

Turvatarkastuksessa työstökoneen turvallisuus varmistetaan sitä koskevien asetusten, määräysten ja standardien mukaisesti. Tarkastuksesta toimitetaan asiakkaalle aina kirjallinen raportti, toimenpidesuosituksineen. Toimitamme ja asennamme myös kaikki tarvittavat turvalaitteet koneen turvallisuustason varmistamiseksi.

Työstökoneiden korjaus

Suoritamme korjaukset kaikille metallintyöstökoneille valmistajasta riippumatta. Korjaukset voidaan tehdä suunniteltuna työnä esimerkiksi vuosihuollon yhteydessä, tai erillisenä toimeksiantona. Korjaamme kaikki mekaaniset ja sähköiset viat konemallista riippumatta. Huoltoasentajillamme on vuosien kokemus erilaisten mekaanisten, ja cnc-työstökoneiden korjauksista. Varaosapalvelumme toimittaa aina tarvittavat oikeat osat korjauksiin, jolloin voit olla varma osan sopivuudesta.

Työstökoneiden modernisoinnit

Työstökone modernisointipalvelumme tarjoaa usein kustannustehokkaan vaihtoehdon uuden koneen hankinnalle, tai vanhan koneen jatkuvalle korjaukselle. Modernisoinnissa vanhan työstökoneen ohjaus, ja sähköistys uusitaan sovitussa laajuudessa. Aloitamme projektin aina kartoituksella, jossa koneen kunto, ja asiakkaan tarpeet selvitetään.

Modernisointipalvelumme kattaa kaikenlaisten metallintyöstökoneiden ohjaukset, kuten CNC-ohjaukset, ja erilaiset puristinlinjojen logiikkaohjaukset. Käytämme CNC-koneiden modernisoinneissa useimmiten laadukkaita Heidenhain ohjauksia.

Tarvikkeet työstökoneisiin

Toimitamme työstökoneisiin laadukkaat suojalaitteet, mittasauvat, valaisimet ja muut tarvikkeet. Kauttamme saat myös Clampriten kestävät karan vetovoimamittarit.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.