Nostimet ja nostoapuvälineet

Toimitamme laadukkaita Donatin nostimia kaikkiin käyttötarkoituksiin. Donati Sollevementi on perustettu Italiassa vuonna 1930. Valikoimasta löytyy malleja 100 kg:sta aina 50000 kg:n asti.

Ketjunostimet, DMK 100 – 4000 kg

Donati DMK ketjunostimia on saatavana koukku- ja silmukkaripustuksella tai käsikäyttöisellä, ja sähköisellä siirtovaunulla. Nostimet voidaan asentaa esimerkiksi puomi-, ja siltanostureihin. Nostimesta on saatavana myös erityinen matalan tilan malli jolla nostokorkeus saadaan mahdollisimman korkeaksi. Nostimia on neljää peruskokoa: DMK 1-2-3-4 , Suurin sallittu kuorma 100 – 4000 kg, FEM (ISO) luokat – 1Bm (M3), 1Am (M4), 2m (M5). Nostonopeus yksiketjuisena: 4, 6.3, 8 tai 16 m/min. Kaksiketjuisena; 2.5, 3.2 tai 4 m/min. Kahden nostonopeuden mallit: Yksiketjuisena 4/1,2 tai 8/2,5 m/min. Kaksiketjuisena: 2,5/0,8 or 3,2/1 m/min. Vakio nostokorkeus: 3 metriä. (Muita korkeuksia tilauksesta). Lataa esite »

Köysinostimet, DRH 800 – 50000 kg

Donati DRH köysinostin voidaan asentaa esimerkiksi siltanostureihin. Valikoimassa erilaisia siirtovaunuja yksi- ja kaksipalkkisiin nostureihin. Nosto, ja siirtoliikkeitä voidaan ohjata painikeohjaimella, tai radio-ohjaimella. Neljä peruskokoa: DRH 1-2-3-4. Suurin sallittu kuorma 800 – 50.000 kg. FEM (ISO) luokat: 1Bm (M3), 1Am (M4) – 2M (M5) – 3M (M6). Yhden nostonopeuden mallit: 4 tai 6 m/min neljä köytisenä; 8 tai 12 m/min kaksiköytisenä. 2,7 m/min kuusiköytisenä, ja 2 m/min kahdeksanköytisenä. Kahden nostonopeuden mallit: 4/1,3 tai 6/2 m/min neljäköytisenä, 8/2,6 tai 12/4 m/min kaksiköytisenä, 2,7/0,9 m/min kuusiköytisenä, ja 2/0,7 m/min kahdeksanköytisenä. Saatavana myös kolmen nostonopeuden malli, jolloin nostossa käytetään invertteriä. Köysirummusta viisi standardiversiota aina 58 metrin nostokorkeuteen asti:: lyhyt (C), normaali (N), Pitkä (L), ja extra pitkät mallit (X1, X2). Lataa esite »

Vaijeri- ja teräsköysiraksit

Vaijeri- ja teräsköysirakseja on saatavana erilaisina kokoonpanoina. Kaikissa rakseissa on etiketti josta selviää mm. suurin sallittu kuorma.

Kettinkiraksit LK 8 ja LK10

LK8 ja LK10 kettinkiraksit kootaan valmiista komponenteista kuten liitoslenkit, turvakoukut, lyhennyskoukut, nostorenkaat, salpakoukut, ja kettingit. Toimitamme myös erikseen kaikkia osia kettinkirakseihin.

Nostovyöt ja päällysteraksit

Raaka-aine PES SFS-EN 1492-2. Päällysteraksien suojakuori erityislujaa materiaalia ja työkuormaluku merkitty juoksevasti raksin suojakuoreen. Nostovyön värikoodit CEN mukaan. Etiketit juoksevalla yksilöintinumerolla. Silmukat vahvistetut. Saatavana myös metallipäätteillä. Toimitamme myös nostovöitä erikoistarkoituksiin kuten esim. telojen ja veneiden nostoon.

Nosto- ja levytarraimet

Toimitamme kaikenlaisia nosto- ja levytarraimia eri käyttötarkoituksiin. Nostotarraimista löytyy myös useita erkoismalleja koville materiaalelle, ruostumattomille pinnoille, erikospinnoitetut tarraimet, ja mallit rakennuselementien nostoon.

Nostomagneetit

Nostomagneettia käytetään esimerkiksi teräslevyjen, ja pyörötankojen nostamiseen. Kestomagneetin magnetismi sadaan aikaan vipua kääntämällä. Saatavana myös akkukäyttöiset nostomagneetit sekä verkkovirralla toimivat mallit. Ohuille levyille omat mallit.

Nostopuomit ja kahmarit

Nostopuomeja saatavana myös säädettävillä nostokoukuilla, joilla pystyy säätämään nostokukkujen välistä etäisyyttä. Saatavana myös asiakaskohtaisina sovelluksina, sekä trukkeihin soveltuvat trukinnostopuomit ja trukinpiikkikoukut. Kahmareiden toimintaperiaate on yksinkertainen: nostamalla kahmari tarttuu tiukasti työkappaleeseen kiinni. Kahmarivalikoimastamme löytyy esimerkiksi laatikkokahmari, kääntökahmari, kivilohkarekahmari, neliökahmari, pyörökahmari, ja koukkupuristimet. Saatavana myös erilaisia asiakassovelluksia.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.