Sähkökoneiden korjaus ja huolto

Sähköhuolto

Huoltotoimintamme kattaa kaikki teollisuuden, kodin ja kaupan sähkölaitteet. Sähköhuolto huoltaa ja korjaa sähkötyökalut, sähkömoottorit, painepesurit, pumput, kiukaat, liedet sekä erilaiset teollisuuden, kaupan ja kodin kylmälaitteet. Olemme monien tunnettujen tuotemerkkien valtuutettu merkkihuolto. Käytössämme on alan viimeisimmät työkalut ja tekniikka, jolla huollot sujuvat nopeasti. Seuraavat merkit ovat valtuuttaneet meidät merkkihuollokseen: KemppiKärcher, VEM, Kolmeks, Lapetec, Panasonic, MUH, Harvia ym. Lisäksi olemme kaikkien Keskon maahantuomien sähkötuotteiden huoltoliike.

Teollisuushuolto

Palveluumme kuuluvat myös kaupan ja teollisuuden kanssa solmitut kunnossapitosopimukset, jolloin asentajamme tulevat määräajoin suorittamaan sovitut toimenpiteet. Tämä on vaivatonta ja turvallista vikojen ennaltaehkäisyä, joka säästää laitteita ja pitää pyörät pyörimässä.Myös kustannuksiltaan jatkuva huoltosopimus on edullisempi kuin ikävä yllätys juuri väärään aikaan. Pyydä yksilöity tarjous.

Lämpökamerakuvaukset

Käytössämme on InfraCAMin korkeatasoinen lämpökamera.Pienestä sähköviasta voi koitua paljon harmia. Jos liitokset jätetään tarkastamatta, ne saattavat sulaa tai niistä voi lentää kipinöitä, jotka voivat sytyttää tulipalon. InfraCAMin ansiosta mahdolliset ongelma-alueet näkyvät lämpökuvassa, jolloin tulipaloilta, tuotantokatkoksilta ym. voidaan välttyä.InfraCAM on täydellinen työkalu näkymättömien sähkövikojen välittömään paikallistamiseen. Tarkastamalla sähkökomponenttien (kontaktorit, kytkimet, johdot) ja liitosten lämpenemät, voimme korjata ne välittömästi jo ennen rikkoutumista ja myöhemmin tarvittaessa tarkastaa, korjautuiko ongelma.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.