Sähkökoneiden korjaus ja huolto

Sähköhuolto

Huoltotoimintamme kattaa kaikki teollisuuden, kodin ja kaupan sähkölaitteet. Korjaamomme huoltaa ja korjaa hitsauskoneet, sähkötyökalut, sähkömoottorit, painepesurit, pumput, kiukaat, liedet sekä erilaiset teollisuuden, kaupan ja kodin kylmälaitteet. Olemme monien tunnettujen tuotemerkkien valtuutettu merkkihuolto. Käytössämme on alan viimeisimmät työkalut ja tekniikka, jolla huollot sujuvat nopeasti. Esimerkiksi seuraavat merkit ovat valtuuttaneet meidät merkkihuollokseen: KemppiKärcher, Esab, IKH, Kolmeks, Lapetec, Panasonic, MUH, Harvia ym. Lisäksi olemme kaikkien Keskon maahantuomien sähkötuotteiden huoltoliike.

Teollisuushuolto ja teollisuuden kunnossapito

Palveluumme kuuluvat myös kaupan ja teollisuuden kanssa solmitut kunnossapitosopimukset, jolloin asentajamme tulevat määräajoin suorittamaan sovitut toimenpiteet. Tämä on vaivatonta ja turvallista vikojen ennaltaehkäisyä, joka säästää laitteita ja pitää pyörät pyörimässä.Myös kustannuksiltaan jatkuva huoltosopimus on edullisempi kuin ikävä yllätys juuri väärään aikaan. Pyydä yksilöity tarjous.

Lämpökamerakuvaukset

Käytössämme on InfraCAMin korkeatasoinen lämpökamera.Pienestä sähköviasta voi koitua paljon harmia. Jos liitokset jätetään tarkastamatta, ne saattavat sulaa tai niistä voi lentää kipinöitä, jotka voivat sytyttää tulipalon. InfraCAMin ansiosta mahdolliset ongelma-alueet näkyvät lämpökuvassa, jolloin tulipaloilta, tuotantokatkoksilta ym. voidaan välttyä.InfraCAM on täydellinen työkalu näkymättömien sähkövikojen välittömään paikallistamiseen. Tarkastamalla sähkökomponenttien (kontaktorit, kytkimet, johdot) ja liitosten lämpenemät, voimme korjata ne välittömästi jo ennen rikkoutumista ja myöhemmin tarvittaessa tarkastaa, korjautuiko ongelma.

Painepesurihuolto

Huollamme ja korjaamme korjaamollamme kaikki painepesurit ja muut Kärcher tuotteet kuten imurit, siivouskoneet, ja höyrypuhdistimet. Säännöllinen huolto pitää koneet toimintakuntoisena pidempään, ja alentaa siten käyttökustannuksia.

Toimimme valtuutettuna Kärcher huoltokorjaamona, ja teemme Kärcher merkkisiin laitteisiin myös takuuaikaiset korjaukset.

Toimitamme myös varaosat ja tarvikkeet painepesureihin, ja muihin tuotteisiin.

Ole yhteydessä, ja kysy lisää palveluistamme »

Hitsauskonehuolto

Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkisiä hitsauskoneita takuuajan ulkopuolella. Lisäksi teemme takuuaikaiset korjaukset mm. Kemppi, Esab ja Wallius merkkisille hitsauskoneille.

  • Valtuutettu Kemppi, Esab, ja Wallius hitsauskonehuolto
  • Kaikenmerkkisten hitsauskoneiden huollot ja korjaukset
  • Laatujärjestelmien mukaiset hitsauskoneiden kalibroinnit ja validoinnit
  • Hitsauskoneiden ja polttimien varaosat ja tarvikkeet
  • Tarvittaessa myös koneiden noudot tai huollot asiakkaiden tiloissa

Hitsauskoneiden verifioinnit ja validoinnit

Suoritamme vuosihuollot ja laatujärjestelmien mukaiset validoinnit ja verifioinnit kaikille hitsauskoneille merkistä ja mallista riippumatta. Suoritetusta huollosta ja validoinnista toimitamme asiakkaalle raportin ja validointitodistuksen.

Vuosihuollot ja validoinnit voimme suorittaa omasssa toimipisteessämme tai asiakkaan tiloissa. Tarvittassa voimme myös noutaa koneet huoltoa varten.

Hitsauskoneiden korjaus

Korjaamme kaikki hitsauskoneet merkistä riippumatta. Kokemusta on mm. seuraavista merkeistä: Kemppi, Esab, Fronius, Wallius, Migatronic ja Cebora. Takuuaikaisia korjauksia teemme mm. Kemppi, Esab ja Wallius merkkisille koneille.

Ammattitaitoinen hitsauskonehuoltomme korjaa kaikki hitsauskoneet vuosien kokemuksella. Koneet voidaan toimittaa korjaukseen toimipisteeseemme, tai korjaus voidaan tarvittaessa tehdä myös asiakkaan omissa tiloissa. Varastoimme yleisimpiä tarvitsemiamme varaosia ja tarvikkeita, joka nopeuttaa koneen käyttökuntoon saamista.

Sähkömoottorihuolto

Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkisiä sähkömoottoreita, pumppuja, ja vaihdemoottoreita korjaamoillamme Turussa, Salossa, ja Säkylässä joissa teemme myös sähkömoottorien käämintätyöt. Moottorin käämintä onkin edelleen monissa tapauksissa kustannustehokas vaihtoehto moottorin uusimiselle. Meiltä saat myös kaikki mekaaniset korjaukset kuten akselien täytöt ja koneistukset. Sähkömoottorikorjaamomme on toiminut Salon Halikossa jo vuodesta 1992, joten meillä on monipuolinen ja pitkä kokemus alalta.

Voit jättää sähkömoottorisi huoltoon mihin tahansa toimipisteeseemme, ja meiltä saat tarvittaessa myös sähkömoottorien asennukset ja vaihdot paikan päällä, sekä uudet sähkömoottorit, ja taajuusmuuttajat.

Ota yhteyttä, ja kysy lisää palveluistamme »

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.