Hitsauskoneet

Kauttamme on saatavilla kattava valikoima erilaisia sähkölaitteita (mm. kotimaiset Kemppi hitsauskoneet) kaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Valikoimissamme olevat sähkölaitteet on valittu luotettavuuden ja energiatehokkuuden perusteella. Asiakkaamme voivatkin olla varmoja, että Halikon Huoltosähkön toimittavat sähkölaitteet toimivat luotettavasti ja taloudellisesti.

Esab ja Kemppi hitsauskoneet

Kotimaiset Kemppi hitsauskoneet ovat jo vuodesta 1949 alkaen olleet hitsausalan edelläkävijöitä tuottavan hitsauksen, laadun ja luotettavuuden osalta. Hitsarit niin Suomessa kun maailmallakin ovat valinneet Kemppi hitsauskoneet kun vaaditaan hyviä hitsausominaisuuksia ja käyttömukavuutta.

Huolto

Kaikki hitsauskoneetkin vaativat huoltoa ja korjausta toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla ja oikein. Kempin lisäksi Halikon Huoltosähkö on myös Esabin valtuuttama huoltokorjaamo ja asentajamme ovatkin hyvin koulutettuja ammattilaisia.

Validointi

Hitsauskoneiden validoinnin ja dokumentoinnin suoritamme Kempin validaattorilla niin Kempin, Esabin kuin muunkin merkkisiin hitsauskoneisiin määräysten mukaisesti.

Me huolehdimme, kun hankit hitsauskoneen ja huollon meiltä.

Sähkö- ja hitsauskoneet

Hitsauskoneet, ja tarvikkeet kannattaa ostaa erikoisliikkeestä, sillä niiden käyttöikä on pitkä ja oikean valinnan tekeminen on tärkeää.

Jos käytät koneita työksesi, saat suoraa hyötyä kun tiskin toisella puolella on ammattilainen, jonka kanssa puhut samaa kieltä. Seuraamme alaamme ja kerromme sen uutuuksista. Harrastajana hyödyt oikeista valinnoista ja palveluista, sillä valikoimat ovat laajat ja väärän työkalun valinta voi harmittaa pitkään.


Muista myös tehokas huoltopalvelumme. Varaosien ja huoltopalveluiden saanti on aina turvattu.

Meiltä saat  myös Air Liquiden helppokäyttöiset kaasupullot.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.