Teollisuusnosturit

Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät niin silta- kuin puominosturitkin. Useimmat uudet nosturit toimitamme radio-ohjaimella varustettuna.

Profiilinosturit, DSC

Terex-Donati DSC profiilinostureita voidaan käyttää kokoluokassa 125kg-1000kg. Nosturin siirtoliikkeet ovat aina käsikäyttöisiä. Nosturit valmistetaan teräksisistä profiileista, jotka on suunniteltu helposti kasattaviksi, ja asennettaviksi. Asennus tapahtuu pulttiliitoksin, joten asennusvaiheessa ei tarvita hitsausta. Profiileita on saatavana kolmessa kokoluokassa (pieni, suuri, ja vahvistettu). Käytettävä profiilin koko riippuu nosturin nostokyvystä, ja jännevälistä. Sähkönsyöttö nosturille hoidetaan perinteisellä kaapelivaunuilla, ja lattakaapelilla tai virtakiskolla. Nosturitoimitus sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat. Lataa esite »

Kääntöpuominosturit

Terex-Donati pylväskääntönostureita on saatavana sähköisellä, ja manuaalisella käännöllä. Puominosturit voidaan tarvittaessa kiinnittää myös seinään. Nosturit on suunniteltu teollisuuden taakkojen nostamiseen niin sisällä kuin ulkonakin. Yleisimpiä käyttökohteita ovat erilaiset työpisteet, ja esimerkiksi koneiden lastaus. Valmistajalla on UNI EN ISO 9001:2000 sertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Valikoimassa malleja aina 10000 kiloon , 10 metrin puomin pituuteen asti. Nosturit toimitetaan yleensä varustettuna DMK ketjunostimella. Lataa esite »

Siltanosturit

Toimitamme kaikenlaisia siltanostureita asiakkaan tarpeen mukaan. Valikoimaamme kuuluvat erikokoiset nosturit pienistä ketjunostimella varustetuista nostureista, aina suurempiin köysinostimella varustettuihin siltoihin. Siltanosturit valmistetaan yksi- tai kaksipalkkisena, ja niiden siirtoliikkeet voidaan toteuttaa invertterillä, tai perinteisellä kontaktoriohjauksella. Nosturit toimitetaan yleensä varustettuna DRH köysinostimella tai DMK ketjunostimella, sekä IKUSI radio-ohjaimella. Modernisoimme tarvittaessa myös vanhoja siltanostureita.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.