Sähköasennukset

Teollisuuden- ja kotitalouksien sähköasennukset, sähkötyöt ja sähköhuollot kuuluvat Huoltosähkön palveluihin. Olemme monipuolinen ja kokonaisvaltainen sähköalan ammattilainen, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Kokemusta useilta sähköasentajiltamme löytyy vieläkin enemmän. Olemme osa sähköalan valtakunnallista Elfin-ketjua, johon hyväksytään vain alan vahvimmat kotimaiset yksityiset sähköurakoitsijat. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Sähköasennukset Salo, Turku, ja Säkylä

Teemme sähköasennukset niin teollisuuslaitoksiin omakotitaloihin kuin kesämökeillekin. Toteutamme uudisrakennusten sähköasennukset sekä vanhojen kiinteistöjen sähkölaitteiden ja laitteistojen korjauksia. Asennamme käytännössä mitä vain, muun muassa latausasemia, aurinkosähköjärjestelmiä, sähkö- ja hälytysjärjestelmiä, liesiä, termostaatteja, lämmittimiä ja varaajia.

Kotimaista laatua ja osaamista

Toteutamme sähköasennukset ja sähkötyöt käyttämällä ainoastaan laatutuotteita ja hoidamme myös vaadittavat dokumentoinnit asianmukaisesti. Sähköasentajamme ovat kokeneita ja koulutettuja sähkötyön ammattilaisia, joiden kortit ja luvat ovat ajan tasalla. Sähkötyö on vastuullista toimintaa, jonka Huoltosähkö toteuttaa tinkimättömällä suomalaisella työmoraalilla ja huippuosaamisella.

Sähkön kanssa ei kannata leikkiä, sähkötöihin kannattaa aina valita alaan erikoistunut toimija. Kokemus, ammattitaito, oikeat tuotteet ja tarvikkeet takaavat onnistuneen ja turvallisen lopputuloksen!

Sähkökorjaamo ja -huolto

Huoltosähkön sähkökorjaamo ja -huolto palvelee asiakkaita kaikissa sähkökoneiden korjausasioissa. Sähkökonekorjaamomme sijaitsevat Turussa, Halikossa, ja Säkylässä. Korjaamme pajallamme muun muassa Kärcherin ja Kempin laitteita, lämmittimiä, kiukaita ja liesiä. Teemme sähkömoottoreihin ja muihin laitteisiin myös käämintää, jonka osaaminen on nykyään hyvin harvinaista. Olemme esimerkiksi Salon alueella ainut kääminnän erikoisosaaja.

Sähkökonekorjaamot ovat häviävä toimiala, joita ei Salon seudullakaan ole enää monta. Kuitenkin sähkökoneen korjaaminen on useimmiten kannattavaa sekä taloudellisesti että ekologisesti.

Olemme toimineet samoissa toimitiloissa jo vuodesta 1992. Korjaamomme yhteydessä sijaitsee myös perinteikäs sähkökoneiden ja -laitteiden sekä tarvikkeiden myymälä.

Toimitusajat

Toimitusaikamme ovat hyvin joustavat. Kiireellisiin tapauksiin pyrimme reagoimaan muutaman tunnin sisällä. Myös kunnossapitotehtävät ja pienet sähköasennukset hoituvat yleensä hyvinkin nopealla aikataululla. Normaalisti saavumme vähintäänkin kartoituskäynnille kohteeseen muutaman päivän sisällä yhteydenotosta.

Asentajamme saavat asiakkailta paljon myös suoria yhteydenottoja, jolloin he pystyvät sopimaan asiakkaan kanssa heti molemmille sopivan aikataulun. Asiakkaat tuntevat meidät ja me heidät.

Tiedät mitä saat – saat mitä tilaat

Olemme luotettava kumppani ja Elfin-ketjun vastuullinen sähköalan toimija Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen alueella. Kanssamme toimiminen on turvallista ja tiedät aina mitä sähköasennukset ja huollot pitävät sisällään. Teemme työt asiakkaan kanssa sovittujen aikataulujen ja speksien mukaisesti.

Sähköasennukset ja -korjaukset ovat meillä verissä. Tunnemme alan läpikotaisin ja vuosien varrella olemme nähneet kaiken – mikään ei ole meille kauhean vierasta tällä alalla. Kaikki, mikä vastaan tulee, hoidetaan.

Huoltosähköltä sähköasennukset, -korjaukset ja -huollot turvallisesti ja ammattitaidolla.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.