Teollisuusnosturien huollot ja tarkastukset

Teemme kaikki lakisääteiset tarkastukset eri merkkisille teollisuusnostureille. Käyttöönottotarkastuksen jälkeen nosturi tulee tarkastaa vuosittain, ja sille tulee lisäksi tehdä koekäyttö nimelliskuormalla neljän vuoden välein. Kun nosturin laskennallinen elinikä alkaa lähestymään loppuaan tulee nosturille tehdä myös perusteellinen määräaikastarkastus, joka yleensä tehdään noin 10 vuoden välein.  

Vikakorjaukset

Korjaamme kaikenmerkkisiä teollisuusnostureita. Pitkän kokemuksemme avulla huolehdimme aina siitä, että nosturisi tulee turvalliseen käyttökuntoon oli kyseessä sitten mekaaninen tai sähköinen vika. Suunnitellut korjaukset ajoitamme tuotannon aikataulun mukaan siten että niistä on mahdollisimman vähän haittaa. Suoritamme myös kiireelliset korjaustyöt nosturien vikaantuessa, ja ymmärrämme kuinka tärkeää voi olla saada laite nopeasti takaisin käyttökuntoon. Hoidamme kaikki pienet ja suuret korjaustyöt alusta loppuun ja huolehdimme myös tarvittavista varaosista ja tarvikkeista. Käyttämällä ammattitaitoista korjauspalveluamme voit olla varma, että korjaustyö tulee tehtyä oikein ja turvallisuusmääräysten mukaisesti.

Nosturien modernisoinnit

Nosturin modernisoinnilla voit jatkaa vanhan nosturisi käyttöikää, ja päivittää ominaisuudet nykyisen tarpeen mukaisiksi. Modernisointipalvelumme avulla vanha nosturi voidaan uusia tarvittavassa laajuudessa. Yleisimpiä suoritettavia töitä ovat radio-ohjausten asennukset, nostimien, ja nostovaunujen vaihto, sekä ohjausjärjestelmän uusiminen. Modernisoinnin avulla vanhasta nosturista saadaan tarvittaessa uuden veroinen, joka voi olla kustannustehokas vaihtoehto uuteen nosturiin verrattuna. Vanhalle nosturille tehdään aina ensin kartoitus, jossa arvioimme sähköisten ja mekaanisten komponenttien kunnon ja nosturin soveltuvuuden modernisointiin. Kartoituksen perusteella teemme ehdotuksen uusimisen laajuudesta. Tilattu työ tehdään aina asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Suoritamme aina myös vaatimusten mukaiset käyttöönottotarkastukset valmiille projekteille, ja toimitamme kaikki tarvittavat pöytäkirjat ja dokumentit asiakkaalle.

Heräsikö kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja.